Comunicació

mitjans de comunicació

Vicent Sanchis, nou director de TV3

El Consell de Govern de la CCMA ha pres la decisió aquest dilluns

Substituirà el fins ara director Jaume Peral

El periodista Vicent Sanchis ha estat nomenat aquest dilluns nou director de TV3 en substitució de Jaume Peral. Així ho ha decidit aquest dilluns el Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), segons han confirmat a l'ACN fonts d'aquest organisme. Sanchis (València, 1961) ha estat director de les revistes 'El Temps' i 'Setze', i dels diaris 'El Observador' i 'Avui'. També va ser vicepresident d'Òmnium Cultural. Actualment era director adjunt del diari digital 'El Món' i professor de la Universitat Ramon Llull (URL). Peral va ser nomenat el 24 de febrer del 2016 i, segons la CCMA, ha deixat el càrrec per motius personals.

En un comunicat, el Consell de Govern de la CCMA ha agraït a Peral la “professionalitat” i “dedicació” en la seva etapa al capdavant de la direcció de la televisió pública catalana, “en què la cadena ha assolit el rècord històric de lideratge d'audiències, sent la primera televisió a Catalunya que encadena aquest èxit durant set anys consecutius”.

Sanchis arriba a la direcció “amb la voluntat de donar la màxima ambició al projecte audiovisual de la CCMA” i “garantir la qualitat del servei públic de comunicació que desenvolupa la televisió nacional de Catalunya”.

Vicent Sanchis i Llàcer és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i doctor en Comunicació per la Universitat Ramon Llull. Ha estat director del setmanari 'El Temps' (1984-1988), de la revista 'Setge' (1988), director adjunt i director del diari 'El Observador' (1990-1993) i director del diari 'Avui' (1996-2007). Posteriorment, va presidir la Corporació Catalana de Comunicació SL, editora d'aquest diari.

En l'àmbit audiovisual, Sanchis ha estat guionista i director de diversos programes de Televisió de Catalunya. També va ser director del canal Barça TV entre el 2009 i el 2010. És professor de la Universitat Ramon Llull (URL) i actualment era director adjunt del diari digital 'El Món'.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia