Comunicació

L'Espai Armengol de Vilajuïga supera els 10.000 usuaris

L'Espai Armengol, a Vilajuïga, concebut com un espai de conferències, debats i tallers de formació, supera aquest 2017 els 10.000 usuaris, coincidint amb els set anys d'existència. Creat el 2010 per Marta Puigsegur i Vicenç Asensio, com el “projecte social” de la productora audiovisual Visual 13, l'Espai Armengol enceta la setena temporada amb l'objectiu d'oferir una programació més centrada al públic jove.

Taller per a ‘youtubers'

En aquest sentit demà, dijous (18 h), tindrà lloc una sessió a càrrec de dos youtubers gamers, Isaac Viana i Víctor Matute, que explicaran quines són les claus de l'èxit en aquest camp. Com en totes les activitats de l'Espai Armengol, l'assistència és gratuïta (amb inscripció prèvia), i les sessions es poden seguir per la xarxa. “Els inicis van ser durs, estàvem obligats a crear un producte atractiu i que fidelitzés els usuaris, però el temps ens ha donat la raó”, diuen els promotors d'aquesta iniciativa. Ferran Adrià, Joan Roca, Dídac Lee, Xavier Verdaguer, Xavier Costa i el periodista i escriptor Jair Domínguez són alguns dels personatges que han intervingut a l'espai de Vilajuïga. Un altre dels èxits d'aquest espai és el Concurs d'Oratòria Juvenil de l'Alt Empordà, que enguany arriba a la tercera edició amb una final que tindrà lloc l'1 d'abril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia