Comunicació

Com es fa una cervesa?

Damm desvela en un nou audiovisual de la sèrie ‘Mediterràniament' la recepta de la seva Estrella

Miki Esparbé, Oriol Vila, i Laia Costa protagonitzen el clip dirigit per Jonás Trueba

  • VÍDEO: 'La recepe', de Jonás Trueba. Amb Miki Esparbé, Laia Costa i Oriol Vila

Com es fa una cervesa? Aquesta és una pregunta amb dues respostes possibles, una de senzilla i l'altra molt més elaborada, segons l'últim audiovisual de la sèrie Mediterràniament d'Estrella Damm.

La cervesera catalana ha presentat aquest dijous l'anunci d'aquest estiu, que des de fa alguns anys ja s'ha convertit en un clàssic televisiu de la temporada. El clip està dirigit per Jonás Trueba i protagonitzat per Miki Esparbé, Oriol Vila i Laia Costa.

Amb el pretext d'un malentès entre Esparbé i Vila sobre la pregunta “anem a fer una Estrella a casa?”, el curt revela els secrets de l'elaboració del principal producte de Damm.

Es tracta d'una recepta centenària que August Kuentzmann Damm va introduïr ja fa més de 140 anys a Barcelona. La cervesa conté ordi d'agricultors locals, arròs i llúpol importat d'Alemanya que donen a aquesta beguda el seu característic sabor. El procés d'elaboració, que passa per transformar el gra en malta, fermentar i madurar la cervesa, dura pocs mesos. Però el missatge del film és que resulta preferible gaudir en bona companyia aquest producte elaborat curosament que no pas intentar-lo fer a casa.

El vídeo té de nou com a teló de fons els paisatges mediterranis, en aquesta ocasió localitzacions del Cap de Creus com Cadaqués.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia