Comunicació

Obituari

Mor la periodista Paloma Gómez Borrero

La destacada periodista havia ocupat el càrrec de corresponsal a Itàlia i El Vaticà per a RTVE i la COPE

La periodista Paloma Gómez Borrero ha mort aquest divendres a Madrid als 82 anys, després d'una breu malaltia, segons han informat fonts de la família. La periodista ha mort a les 20 hores de la tarda i el seu cos ha estat traslladat al tanatori madrileny Tres Cantos, on a partir del migdia d'aquest dissabte s'instal·larà la capella ardent.

Madrilenya de naixement, Gómez Borrero va cursar els estudis de periodisme en l'escola oficial (1955) i va desenvolupar gran part de la seva activitat professional com a periodista a Itàlia i El Vaticà, ocupant el càrrec de corresponsal de RTVE (entre 1976 i 1983) i la COPE (1984 i 2012).

El desembre de 1976 va ser nomenada corresponsal de TVE a Roma. Des de la televisió pública espanyola, Gómez Borrero va informar dels últims anys del papa Pau VI, l'efímera etapa de Joan Pau I i els primers anys de Joan Pau II.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia