Comunicació

Sanchis confia que TV3 renovarà els drets televisius de la Champions

El nou director de la televisió pública sosté que la confluència amb Catalunya Ràdio anirà “a més”

El nou director de TV3, Vicent Sanchis, manté l'aposta pels drets televisius del futbol i s'ha mostrat confiat que la televisió pública podrà renovar els de la Champions que té fins al maig del 2018. En una entrevista a l'ACN, Sanchis ha assegurat que les retransmissions aporten “prestigi” a la cadena i tenen “influència en l'audiència a la resta de franges”. Amb tot, ho ha circumscrit al context pressupostari perquè “no s'entendria” que TV3 fes un “excés”. “Arribarem on puguem arribar, però estic tranquil perquè els drets que tenim els puguem renovar i tan de bo anem a per més”, ha especificat. Paral·lelament, Sanchis ha assegurat que la confluència entre la televisió pública i Catalunya Ràdio “anirà a més”.

TV3 vol continuar jugant la lliga de drets televisions perquè ofereixen “imatge, solvència i audiència”. En aquesta línia, tampoc ha tancat la porta a adquirir-ne de nous, més enllà dels de la Champions, dels quals té drets fins al maig del 2018.

Actuar com un únic servei públic

Sanchis ha valorat positivament les experiències conjuntes de confluència entre Catalunya Ràdio i TV3 i ha apostat perquè s'incrementin “no només com a conseqüència dels ajustos pressupostaris”. Al seu entendre, en alguns moments no s'ha actuat com si fossin un “únic” servei públic, treballant més des de la “competència” que des de la “confluència.

La idea és, per al nou director, buscar fórmula que “tingui sentit per tots dos”, entenent que són dos àmbits diferents.

el zàping
GEMMA BUSQUETS

Les llobes reclamen el tron

El poder ha estat i és masculí. Quan les primeres reines angleses van reclamar el dret al tron que els pertocava, en un context, l’edat medieval, que només les veia com la garantia, l’element necessari,...

 
sèries
GEMMA BUSQUETS

Llarga vida a ‘The Crown’

 
comunicació

Les coproduccions de TV3 “Pere Calders, tocant de peus al cel” i “Fra Juníper, l’home que caminava”, al 33

BARCELONA
 
COMUNICACIÓ

TV3 emet aquesta nit “Sexe, maraques i chihuahues”, sobre la vida de Xavier Cugat

BARCELONA
 
La videoteca

Espavilat com un esquirol, tot i que és un gat

 
La videoteca

Què se’n va fer d’aquella noia del cole?

Barcelona
 

Ull, “manetes” absteniu-vos!

 
La videoteca

L’adrenalina d’un salvament

Barcelona
 
La videoteca

Fort terratrèmol a la Xina

Barcelona