Comunicació

Campanya publicitària

Peter Dinklage, de ‘Joc de trons', protagonitzarà l'anunci d'Estrella Damm

El popular Tyrion Lannister de ‘Joc de trons' relleva Jean Reno com a principal intèrpret internacional del curtmetratge que dirigirà Raúl Arévalo

Peter Dinklage, el popular Tyrion Lannister de la sèrie Joc de Trons, serà el protagonista del pròxim anunci de la campanya Mediterràniament, sota les ordres del director Raúl Arévalo, segons ha informat aquest dissabte Estrella Damm. D'aquesta manera, Dinklage se suma a la llista d'actors internacionals que han participat en els curtmetratges produïts per la marca de cervesa per a la seva campanya d'estiu, com Jean Reno o Dakota Johnson.

Dinklage és un actor que compta amb una dilatada carrera en cinema, teatre i televisió, encara que ha estat el seu paper de Tyrion Lannister a Joc de Trons el que li permès guanyar dos premis Emmy i un Globus d'Or.

Raúl Arévalo dirigeix el que serà el tercer curtmetratge de la saga Mediterràniament, que va començar amb Alejandro Amenábar ( D'acord ) i va seguir amb Alberto Rodríguez ( Les petites coses ).

Arévalo ha estat premiat recentment amb un Goya al millor director novell per Tarde para la ira, que també va rebre el Premi Goya a la millor pel·lícula i al millor guió original, i en la seva trajectòria com a actor compta amb títols tan coneguts com a Cien años de perdón (Daniel Calparsoro) o La Isla Mínima (Alberto Rodríguez).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia