Comunicació

Programes a un clic

El Servei de Gestió Documental i Arxiu i Publicacions de Girona posa a disposició de tothom i en obert més de mil hores d'emissions d'El Punt Avui TV

Els espectadors que ho vulguin hi poden recuperar les emissions de vuit programes de la cadena

Més de mil hores d'emissió de vuit programes diferents d'El Punt Avui TV ja es poden consultar des d'aquesta setmana de manera gratuïta i en obert a través del lloc web del Servei de Gestió Documental i Arxiu i Publicacions (SGAP) de l'Ajuntament de Girona ( http://www.girona.cat//sgdap/cat/consulta.php ).

L'acord és fruit d'un conveni signat entre l'Ajuntament de Girona i El Punt Avui TV per a la cessió i gestió del fons documental de l'emissora, similar als signats per l'editor d'El Punt Avui amb l'arxiu gironí i que van permetre, en el seu moment, la digitalització d'El Punt i de l'Avui, i la catalogació d'un important fons documental fotogràfic dels dos diaris.

Els programes d'El Punt Avui TV que es poden consultar al web del SGAP són L'illa de Robinson, el magazín d'actualitat que cada nit presenta Igor Llongueres; L'hora d'anglès, que s'emet cada tarda en col·laboració amb la revista Catalonia Today; Enderrock TV, amb actuacions de grups i solistes catalans i que es pot veure cada dia abans de les onze de la nit; Les converses de l'Esguard, entrevistes a personatges d'actualitat a càrrec de la revista digital del mateix nom; Religions, l'espai sobre el món religiós que presenta Mireia Rourera; Via Europa, que presenta Laura Pous des de Brussel·les; Autèntics.cat, el programa d'entrevistes de Xantal Llavina, premiat com a millor espai d'una televisió local en els últims premis Zàping i que es pot veure els diumenges a la nit, i Moment Zero, els enregistraments dels diferents Moment Zero que s'han celebrat aquests últims dos anys a El Born Centre Cultural i on han participat les principals personalitats del món polític, cultural i econòmic català.

Tots aquells que vulguin recuperar algun d'aquests programes ho poden fer fàcilment entrant al web del SGAP en l'apartat consulta / cerca avançada i escollint el fons El Punt Avui TV. De moment estan disponibles tots els emesos l'any 2016 i durant el primer trimestre d'aquest 2017, gairebé la meitat dels del 2015 i un percentatge petit dels que es van emetre el 2014. Els responsables de l'arxiu gironí compten que en els pròxims mesos s'haurà completat la catalogació de tot el fons.

Al Servei de Gestió Documental i Arxiu i Publicacions de l'Ajuntament de Girona ja s'hi poden consultar, des de fa temps, les col·leccions històriques d'El Punt, l'Avui i la revista Presència, així com nombroses fotografies provinents dels arxius d'aquestes publicacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia