Comunicació

‘El Periódico' tampoc no treu edició avui per la vaga dels seus treballadors

La plantilla protesta contra la rebaixa salarial que els aplica l'empresa i contra un possible ERO

El rotatiu del Grup Zeta El Periódico de Catalunya no va arribar als quioscos aquest dimarts al matí ni tampoc avui. És una conseqüència de la vaga que la plantilla ha engegat aquest dilluns, a la qual s'hi ha sumat el diari Sport.

En el cas dels treballadors d'El Periódico, l'aturada ha començat aquest dilluns i durarà fins al 19 de maig i per primer cop a la seva història dimarts el rotatiu no va sortir al carrer. En canvi, la protesta a l'Sport ha començat aquest dilluns i va acabar ahir. El diari esportiu, però, sí que ha arribat als quioscos aquest matí.

Aquestes vagues serveixen com a mesura de protesta per les retallades salarials dels darrers anys i per les notícies que indiquen que la direcció prepara un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). La vaga ha obligat també a ajornar la cerimònia del Premi del Català de l'any, que s'havia de celebrar aquest mateix dimarts al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia