Comunicació

mitjans de comunicació

Acomiaden 10 treballadors del Diari de Vilanova, i Hisenda embarga la capçalera

L'edició en paper del setmanari seguirà sortint, però sense la reconeguda capçalera del Diari de Vilanova

L'editor del Diari de Vilanova havia creat en els darrers mesos altres dues empreses per intentar donar oxigen al futur del diari

Segons informa L'Eix Diari, l'empresa editora del setmanari Diari de Vilanova, Edicions Comarca 17, ha acomiadat en els darrers dies tota la seva plantilla, deu treballadors. Segons fonts properes a l'empresa, l'edició en paper del setmanari seguirà sortint, però sense la reconeguda capçalera del Diari de Vilanova, que ha estat embargada per Hisenda pels nombrosos deutes pendents de l'empresa.

L'editor del Diari de Vilanova havia creat en els darrers mesos altres dues empreses per intentar donar oxigen al futur del diari. Aquestes dues empreses es fan càrrec de l'edició digital del diari i de cobrir l'àrea comercial del grup. Ara són aquestes empreses les que impulsaran la nova etapa del nou setmanari en paper, amb alguns dels treballadors que ja havien deixat anteriorment Edicions Comarca 17 i amb altres dels que han estat acomiadats recentment, que ja haurien negociat noves condicions laborals per reincorporar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia