Comunicació

COMUNICACIÓ

obituari

Mor Roger Ailes, fundador del canal de notícies Fox News

L'expresident de la cadena d'informació va haver de deixar el càrrec l'any passat arran d'unes denúncies per assetjament sexual

L'expresident del canal de notícies nord-americà Fox News Roger Ailes, que va deixar el seu lloc l'any passat en mig de denúncies per assetjament sexual, ha mort avui als 77 anys, segons va informar la seva esposa.

Ailes, un dels fundadors de Fox News l'any 1996, cadena de la qual en va ser màxim directiu, havia treballat ja l'any 1984 en la campanya per la reelecció de Ronald Regan. També va assessorar l'actual president Donald Trump en l'última campanya presidencial.

Fox News s'ha caracteritzat des del seu llençament pel seu conservadurisme i per donar suport al partit republicà nord-americà i, més recentment, al president Donald Trump.

L'esposa d'Ailes, va informar en un comunicat de la mort del seu marit, però no va precisar ni la raó de la mort, ni el lloc on aquesta es va produir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.