Comunicació

mitjans de comunicació

Les rondes de Barcelona, protagonistes demà del “Sense ficció”

Sense ficció, el programa de TV3 especialitzat en documentals de producció pròpia, estrena demà dimarts, a cinc minuts de les deu del vespre, “Les rondes, parc nacional”, una producció de Televisió de Catalunya dirigida per Josep Rovira. El documental radiografia les rondes de Barcelona vint-i-cinc anys després de la seva inauguració, en motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona.

Les rondes són una de les infraestructures viàries més utilitzades del país, on cada dia milers de ciutadans comparteixen embús a l’hora punta per entrar o sortir de la capital catalana.

El documental ofereix, però, un altre punt de vista sobre les rondes: les gent que hi treballa, les incidències que s’hi produeixen, els responsables de la seguretat pública i els del seu manteniment... Per tots aquests motius els autors del documental qualifiquen les rondes de “parc nacional on conviuen diverses espècies de manera més o menys pacífica”.

La producció s’ha rodat al llarg d’unes cinc setmanes. S’ha filmat el dia a dia d’aquest anell circulatori: embussos, controls d’alcoholèmia... però també posen al descobert llocs desconeguts per a la majoria d’usuaris. S’han fet filmacions des de l’aire, amb càmeres d’alta resolució que han proporcionat imatges impactants i inèdites de la circulació i de tota l’àrea urbana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia