Comunicació

La Marató de TV3 guardonada amb el premi MediaLover

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha obtingut el premi MediaLover en la categoria de responsabilitat social. Aquest és un guardo impulsat des de l’associació Infoperiodistas i la Guia de Mitjans Digitals amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels mitjans de comunicació. Les principals empreses periodístiques de l’Estat han participat en aquesta primera edició, a la qual optaven a rebre reconeixement públic més de 350 mitjans dels diversos àmbits (premsa, revistes, digitals, blocs, ràdios i televisions).

En aquests 25 anys de Marató s’han recaptat més de 163 milions d’euros; s’ha impulsat 757 projectes de recerca científica en centres hospitalaris i universitats; 7.000 investigadors han rebut suport econòmic per continuar amb els seus treballs d’investigació; s’ha contribuït a generar 377 llocs de treball i s’ha consolidat equips de recerca biomèdica.

La convocatòria de projectes de recerca promoguda per la Fundació que gestiona econòmicament La Marató s’ha convertit en una de les cites professionals que genera més expectativa entre la comunitat científica, cosa que certifica que és una de les més valorades del sector. La repercussió social d’aquest esdeveniment solidari l’ha situat amb el pas dels anys entre les maratons internacionals amb més èxit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia