Comunicació

La televisiva Agnès Marquès fitxa per RAC1 per substituir Pou a les nits

Talment com si fos el mercat futbolístic d’estiu continuen els fitxatges a les dos principals emissores de ràdio catalanes, la pública Catalunya Ràdio i la privada RAC1. Avui s’ha fet públic que la periodista de TV3 i una de les cares habituals dels informatius Agnès Marquès deixa la cadena per fitxar per RAC1, on conduirà un nou programa en la franja de nit a partir del 4 de setembre.

Marquès substitueix Joan Maria Pou, que malgrat haver aconseguit bones dades d’audiència -tot i estar per sota de les expectatives de l’emissora- i bones crítiques per oferir un programa diferent a les nits, ha decidit “afrontar altres reptes periodístics”. Pou ha deixat clar per antena que no deixa l’emissora ni tampoc les retransmissions del FC Barcelona. Pou presentarà la darrera emissió de No ho sé el 29 juny.

Agnès Marquès, natural de Palma (1979), conduïa actualment a TV3 el programa La gent normal, tasca que compaginava amb la de professora de Periodisme a la Facultat de Comunicació Blanquerna. La periodista ha rebut diversos premis durant la seva etapa televisiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia