Comunicació

Comunicació

Tremp recupera la ràdio de proximitat

Ràdio Tremp torna a emetre 27 anys després de la seva desaparició

L’Ajuntament de Tremp i Montcau Produccions SL, empresa operadora de Digital Hits FM, van presentar dijous la nova Ràdio Tremp (95.8 FM) amb una programació especial que es va emetre per totes les emissores que la cadena té repartides arreu de Catalunya. L’espai es va emetre en directe des dels nous estudis de Ràdio Tremp, situats al pavelló del Juncar. Posteriorment es va donar el tret de sortida a la programació local amb la presentació de les emissions i una entrevista a l’alcalde de Tremp, Joan Ubach, que va donar la benvinguda al nou projecte.

Ubach va assegurar que la ràdio neix amb la voluntat de ser “de tots i per a tots” i que serà cabdal “la suma de tothom” perquè l’emissora tiri endavant. “Ens hem de fer la ràdio nostra, no només l’Ajuntament, sinó totes les institucions i veïns”, va dir.

Denominada Ràdio Tremp - Digital Hits, la nova emissora esdevé un nou canal d’informació local en tots els àmbits, dirigit al municipi de Tremp i a la comarca, que segons l’operadora neix amb la voluntat de reforçar la informació de proximitat a la ciutat i al Pallars Jussà. Durant l’estiu es realitzaran emissions en proves i s’emetran butlletins informatius locals en els punts horaris, de dilluns a divendres. Amb l’inici del nou curs, al setembre, Ràdio Tremp anirà completant la seva programació diària produïda íntegrament des del municipi. Montcau Produccions SL opera des del 2014 al municipi mitjançant una llicència de ràdio pròpia a Tremp (95.8 FM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia