Comunicació

comunicació

Arriba “Gran reserva”, l’espai per tornar a veure programes i sèries històriques produïdes per TV3

“Teresina SA”, “Una altra cosa”, “La Lloll” o “L’illa del tresor” són alguns dels programes que es podran veure les matinades de dilluns a divendres al canal públic

A partir d’aquesta setmana, les matinades de dilluns a divendres de TV3 s’omplen de “Gran reserva”, un nou espai que permet tornar a veure una selecció dels millors programes produïts pel canal al llarg de més de 30 anys de producció.

Qui no recorda un personatge com Sandra Camaca? O l’entranyable Palomino, fet per Oriol Grau? I què podem dir de l’Indiana Jones a la catalana, l’Oliana Molls, interpretat per Pep Parés?

TV3 s’ha posat a remenar en el seu celler de produccions i el que ha trobat són “Grans reserves”: programes amb solera, que el pas del temps no ha malmès i que mantenen intactes les qualitats de quan van ser creats.

“Teresina SA”, “Una altra cosa”, “La Lloll”, “L’illa del tresor” o “Guaita què fan ara” són alguns dels programes que es podran veure durant les matinades al canal públic de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia