Comunicació

’Quèquicom’ rep el premi Manel Xifra Boada

Els guardó reconeix la tasca del programa en la transmissió del coneixement científic i tecnològic

L’espai de divulgació del Canal 33 difon setmanalment des de 2006 continguts científics de manera amena i pedagògica

El programa de divulgació científica del canal 33 Quèquicom, ha rebut el Premi Manel Xifra i Boada.

El guardó que atorguen el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona i l’empresa Comexi premia l’espai televisiu dirigit per Jaume Vilalta per la seva tasca en la transmissió del coneixement tècnic i tecnològic.

Quèquicom difon setmanalment des del 2006 al Canal 33 continguts científics i tècnics d’una forma amena i educativa. L’equip del programa el formen el mateix Vilalta, com a presentador, i el completen els reporters Pere Renom i Georgina Pujol.

Des del seu naixement també ha rebut el Premi Narcís Monturiol, lliurat per la Generalitat de Catalunya l’any 2009, i el Premi Nacional de Comunicació Científica, en l’edició del 2015.

Els Premis Manel Xifra i Boada van néixer poc després de la mort de l’enginyer que el dona nom i volen representar la seva filosofia. Durant les seves 12 edicions s’han consolidat com un esdeveniment que projecta els valors de la transmissió del coneixement i la tasca de l’enginyeria a la societat catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia