Comunicació

COMUNICACIÓ

Pilar Rahola i Nacho Vidal, els primers convidats a “Estranyes parelles”

TV3 estrena un espai de “converses” per les nits de dimecres

Cada setmana dos personatges que no es coneixen entre ells compartiran un àpat entre els paratges més bonics de Catalunya

A partir d’avui, cada dimecres a les 22:55h, després del programa “Aeroport”, TV3 para taula en un lloc de postal amb un dinar excel·lent i dos convidats que saben que van a un àpat, però no amb qui el compartiran. Aquests són els ingredients d’”Estranyes parelles”, el nou programa de converses de TV3. El primer capítol: “Pilar Rahola – Nacho Vidal: una parella amb empenta”

Produït i presentat per Llucià Ferrer, “Estranyes parelles” no és un programa d’entrevistes, sinó de converses, en què es busca que els convidats surtin del seu registre habitual i es mostrin naturals, sense xarxes, perquè l’espectador els descobreixi. Per això se’ls deixa sols, sense presentador. Només dues persones que no es coneixen, que han de descobrir-se mútuament i deixar que la conversa els porti allà on els interessi.

Les parelles són personatges molt coneguts al nostre país, però que sempre pertanyen a àmbits diferents. Són, doncs, “Estranyes parelles,” no només perquè no es coneixen personalment, sinó perquè procedeixen d’entorns ben contrastats. Això sí, és sempre gent amb una motxilla vital ben carregada que, per tant, seran grans conversadors.

Les parelles del programa no deixaran indiferent a ningú: Pilar Rahola i Nacho Vidal; Santi Balmes i Marc Giró; Aida Folch i Victor Amela; Nani Roma i Carme Ruscalleda; Marta Torné i Màrius Serra; Gonzalo Bernardos i Isona Passola; Judit Mascó i Rosa M. Calaf o Àlex Corretja i Alguer Miquel.

I en aquest país, amb una imponent tradició gastronòmica, les grans converses es fan al voltant d’una taula. Per aquest motiu, la cuina també tindrà un lloc destacat al programa. Alguns dels xefics més prometedors del país seran els encarregats de preparar-ne els àpats que, a més, es faran en entorns de bellesa indiscutible. Els Jardins Santa Clotilde de Lloret de Mar, unes vinyes de Sant Sadurní d’Anoia, la Torre Solsona de la Seu d’Urgell, el castell d’Hostalric o el monestir de Poblet, per exemple, són només alguns dels espectaculars racons on es duran a terme les converses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia