Comunicació

El 6 de setembre, data del retorn d’iCat

El 6 de setembre de 2017 és la data escollida per al retorn d’iCat a les ones. Després de sis anys, l’emissora recuperarà l’emissió per FM per esdevenir una emissora musical i cultural que mantindrà els programes estel·lars d’aquests anys d’exili digital, potenciarà la música en català i feta a Catalunya, continuarà apostant pels directes i incorporarà programes musicals culturals i musicals temàtics. Entre les novetats, destaca l’ampliació fins les 10 del matí del programa despertador cultural Els experts, amb Albert Miralles i Roger Seró. Les novetats de la graella entre setmana són a la franja nocturna de 10 a 12 de la nit, amb programes de temàtica cultural. Com a novetat destaca la irrupció de l’iCatKids.un nou programa musical per al públic infantil i juvenil.

“El retorn d’iCat a l’FM dona més sentit a tota l’aposta de l’emissora per ser present i esdevenir mitjà de referència de la majoria de concerts i festivals en directe arreu del país”, ha dit Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia