Comunicació

El teatre, protagonista de la tercera acció de suport a la lectura d’enguany de TV3

Del 17 al 23 de juliol, coincidint amb la celebració del Festival Grec de Barcelona, Televisió de Catalunya engega la tercera acció de suport a la lectura d’enguany amb la difusió de cites literàries de dramaturgs catalans.

A l’abril, coincidint amb la celebració de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya, TV3 va posar en marxa una campanya de suport a la lectura que, sota el lema Llegir, una cita amb la vida, tenia la voluntat de mantenir-se i créixer, durant tot l’any, en la programació dels canals de Televisió de Catalunya.

Així, la campanya ja va tenir continuïtat al maig, coincidint amb el Festival Barcelona Poesia. I ara, coincidint amb el Festival Grec, el festival de les arts escèniques de Barcelona, que se celebra de l’1 al 31 de juliol, se n’enceta la tercera ronda.

Un cop més, l’acció més destacada serà l’emissió, en forma de molinets de continuïtat, de cites literàries, en aquesta ocasió de dramaturgs catalans. Tots els molinets, que acabaran amb el lema Llegir, una cita amb la vida, esquitxaran la programació de TV3 del 17 al 23 de juliol.

Entre les cites seleccionades per a l’ocasió hi ha: “Moriria com havia viscut: no veient-hi més enllà dels prestatges”, de L’auca del senyor Esteve de Santiago Rusiñol; “Perquè t’he respirat a tota tu tot jo!”, Terra baixa d’Àngel Guimerà; o “Ara mateix voldria ser qualsevol cosa menys jo mateixa ...” de La venda de Lluïsa Cunillé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia