Comunicació

La sèrie “La catedral del mar” es presenta al País Basc

La sèrie La catedral del mar basada en el llibre d’Ildefonso Falcones i coproduïda entre d’altres per TV3, es presentarà oficialment al Festival de Televisió de Vitòria-Gasteiz (FesTVal), que tindrà lloc entre el 4 i el 8 de setembre. El film, que té el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, està dirigida per Jordi Frades i interpretada per per Aitor Luna, Michelle Jenner, Silvia Abascal, Pablo Derqui i Daniel Grao. TV3 emetrà la sèrie durant el 2018.

Està previst que La catedral del mar tanqui el programa d’aquest any del FesTVal. Aquest certamen és pioner a l’Estat. Va néixer l’1 de setembre del 2009 i es dedica exclusivament a la televisió en tots els seus formats: concursos, magazins, sèries, programes de divulgació cultural, educacional i social, informatius, entreteniment infantil, juvenil i adult.

La catedral del mar ha comptat amb un elenc de més de 150 actors, centenars de professionals i gairebé 4.000 figurants. Diferents enclavaments d’Extremadura, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Madrid, Aragó i Catalunya (Barcelona, Tarragona i la població bagenca de Cardona) han servit d’escenaris per a una ficció rodada en localitzacions exteriors en gairebé un 80%.

L’obra, ambientada en el segle XIV, té com a referent principal el barri de pescadors que neix a l’entorn del temple marià de Santa Maria del Mar, encara en construcció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia