Comunicació

el punt avui tv

dimecres de connexions angleses

Minnie Marx estrena avui dimecres la temporada d’entrevistes

The English Hour manté, aquesta temporada, les tres entrevistes setmanals en anglès. Avui Minnie Marx protagonitzava el retorn de les emissions, seient amb Marcela Topor en l’espai Catalan Connections.

L’actriu i directora ha concedit una entrevista de 30 minuts en què ha explicat com va arribar a Catalunya i com va fer, d’aquestes terres, casa seva. Domina el català, entre altres llengües com l’anglès i l’alemany, i sap moure’s amb comoditat pel món de l’espectacle nacional. Ha fet teatre i pantalla, fent seus papers importants en produccions de directors de renom com Ventura Pons.

Amb molts anys d’experiència a l’esquena, sap que se sent més còmode quan fa comèdies; com molts altres amants del gènere, gaudeix robant rialles al públic. Ara, amb 70 anys, té ganes de seguir allargant la llista de produccions en què ha participat.

Tot això, i més, ho trobaràs a l’entrevista d’El Punt Avui TV, que podreu veure a les sis de la tarda en aquesta edició digital d'El Punt Avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia