Comunicació

les taules de 'l’Illa de Robinson'

d’el punt avui televisió

Jordi Cuixart i Agustí Benedito a ’L’illa de Robinson’

Una taula esportiva ha centrat la segona part del programa

  • VÍDEO: El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha visitat aquest dilluns ’L’illa de Robinson’.. EPA TV
  • VÍDEO: Agustí Benedito ha explicat aquest dilluns com afronta el procés de moció de censura.. EPA TV

Jordi Cuixart ha estat avui a la taula de L’illa de Robinson.A les portes d’una setmana decisiva pel procés, el president d’Òmnium Cultural s’ha mostrat “tranquil i serè, perquè les coses s’estan fent bé, i tenim el convenciment que, si les coses es fan com ara, anirà tot bé.”

Juntament amb Vicent Partal, director de Vilaweb, i Mònica Morros, politòloga, Cuixart ha comentat a la taula de L’illa, el paper del PSC: “Lamentem profundament que algú pugui absentar-se d’un parlament quan es proposa debatre allò que vol la majoria de la ciutadania. Tant de bo no es produeixi.”

El president d’Òmnium cultural li costa entendre “com et pots abstenir davant la dicotomia de qui vol posar les urnes i qui les vol treure”, referent a la posició dels comuns.

La segona part del programa s’ha dedicat a parlar de l’actualitat futbolística. Agustí Benedito, que ha presentat la moció de censura a la junta del Futbol Club Barcelona, ha estat a la taula per explicar la situació. També l’han acompanyat Pep Riera, col·laborador de l’Esportiu i igualment Vicent Partal. A la taula també hi ha participat Xevi Masachs, que a la part final, ha repassat l’actualitat del Girona FC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia