Comunicació

el punt avui tv

dimarts esportiu amb 'the week in football'

Setmana de polèmiques futbolístiques a TWIF

  • VÍDEO: Setmana de polèmiques futbolístiques a TWIF. EPA TV

Avui a The Week In Football s’han posat sobre la taula les problemàtiques que han marcat la setmana; com el tancament del mercat de fitxatges i la moció de censura a Bartomeu.

Darren Smith, Nick Mead i Jordi Huguet, tres grans aficionats a l’esport, han aportat el seu punt de vista. Què ha fet que Neymar deixi el Barça? Què es cou dins l’Espanyol i el club blaugrana mentre esperen l’arribada del Derby al Camp Nou? Està preparat el Girona pel partit clau que jugarà el 23 de setembre?

Jordi Huguet, fan del Barça, explica com viu el moment polític que passa el seu club. La moció de censura que Benedito ha interposat contra Bartomeu ha fet trontollar la cúpula blaugrana.

Com sempre, la taula de debat traspassa fronteres i també es fixa en com viuen l’arribada de la Premiere League entrenadors com Mourinho, Guardiola i Wagner.

Si vols estar al dia de tot el que ha passat en el món del futbol, i del que es preveu pels pròxims dies, recupera la tertúlia de l’Hora d’Anglès!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.