Comunicació

TV3 sacseja la graella

L’emissora renova la programació diària amb ‘Està passant’, un informatiu satíric de Toni Soler, i ‘A tota pantalla’, magazín matinal presentat per Núria Roca

‘Com si fos ahir’, sobre el retrobament d’uns amics, serà la nova telenovel·la

A Vicent Sanchis, director de TV3, no li agrada “parlar de temporades, perquè en televisió un mai no s’atura”. Tot i així, l’emissora va presentar ahir la programació per als mesos vinents, que s’anuncia sota el lema Somriu, és tardor, ja que “sabem que viurem uns temps anòmals i haurem de somriure”.

Vicent Sanchis va explicar que havien fet un “esforç intens en el day time, aquells moments que no són de màxima audiència, i en els quals hi ha grans canvis”. Així, a més del Tarda oberta que ja ha arrencat, s’estrena el magazín matinal A tota pantalla, amb Núria Roca, i Està passant, un espai satíric amb Toni Soler que s’emetrà abans del Telenotícies i que, segons Soler, “intentarà buscar la part divertida de l’actualitat a partir d’un format vagament informatiu”. També arriba la nova telenovel·la de sobretaula, Com si fos ahir, que gira al voltant d’una colla d’amics que es retroben després d’uns anys sense veure’s en el funeral d’un amic.

Entre d’altres continguts, la graella de TV3 també inclourà Al cotxe, un programa d’entrevistes d’Eloi Vila; la tercera i última temporada de Merlí –que anirà acompanyada del programa Merlinari, en el qual hi participaran els protagonistes de la sèrie i estudiants d’una dotzena d’instituts–; This is art, un espai conduït per Ramon Gener que viatjarà a través de les arts; De llit en llit, una sèrie de tres capítols en què el doctor Estivill parlarà dels transtorns de la son; i Estàs igual!, presentat per Cristina Brondo, en què els protagonistes es retrobaran amb el seu passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia