Comunicació

el punt avui tv

dimarts de connexions angleses

Narcís Puig presenta el festival Temporada Alta a The English Hour

Narcís Puig, adjunt a la direcció artística del Festival Temporada Alta, ha passat avui per l’Hora d’Anglès. Marcela Topor i ell han parlat durant 25 minuts de les novetats que porta aquest any el festival, que ja va per la seva vint-i-sisena edició.

L’evolució és notòria; el que va començar sent una modesta programació dedicada a les festes de Sant Narcís, s’ha convertit en un referent estatal. 97 espectacles i 147 performances emplenaran sales i carrers aquesta tardor.

Teatre, dansa, circ, música i artistes de renom com Declan Donnellan, Parking Shakespeare, Romeo Castellucci o Guy Cassiers, són un reclam pel públic.

Les fronteres territorials desapareixen. Espectacles de tot arreu arriben a Girona, i ofereixen espectacles en més d’una llengua. És el cas de Golem, que aterra a Catalunya després de l’èxit assolit a Salzburg i Londres. El joc visual i la tradició de la temàtica són algunes de les claus amb què juguen Suzanne Andrade i Paul Barret, creadors de l’obra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia