Comunicació

En directe

Programa especial de ‘L’illa’ per la Diada a El Punt Avui TV

S’emet des de les vuit del vespre i inclou imatges de la manifestació i les declaracions dels protagonistes del dia

Compta amb una taula de tertulians per parlar de l’actualitat

El Punt Avui Televisió emet des de les 20 hores un programa especial de L’illa de Robinson amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. El programa especial inclou imatges dels principals actes del dia, amb especial interès a la manifestació de la tarda a Barcelona. A més, també hi ha les declaracions dels protagonistes de la jornada i una taula de tertulians al plató per analitzar tant el què ha succeït al llarg de la Diada com l’actualitat dels últims dies.

A la taula de convidats als estudis de Girona d’El Punt Avui Televisió hi ha, entre d’altres, el president del banc d’ADN dels familiars dels desapareguts de la Guerra Civil espanyola, Roger Heredia; el periodista i professor de la Universitat de Vic, Xavier Ginesta; l’exvicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana, Jaume Marfany; el periodista i editor de la revista Esguard, Germà Capdevila; el president d’Òmnium Gironès, Sergi Font, i el director adjunt d’El Punt Avui, Jordi Grau.

I ara què?

Demà dimarts, El Punt Avui Televisió també emetrà un programa especial, en aquest cas, una conversa del director, Xevi Xirgo, amb diputats de totes les formacions polítiques presents al Parlament just l’endemà de la celebració de la Diada i tot just una setmana després de l’aprovació de les lleis del referèndum i de transitorietat jurídica a la cambra catalana. Al programa, hi seran Lluís Corominas, de Junts pel Sí; Lorena Roldán, de Ciutadans; Eva Granados, del PSC; Albano Dante Fachin, de Catalunya Sí que es Pot; Esperanza García, del PP, i Mireia Boya, de la CUP-Crida Constituent, i s’emetrà a partir de les nou del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia