Comunicació

taula d’anàlisi a El Punt Avui TV

Les declaracions de Jean-Claude Junker a ’L’illa de Robinson’

Al programa hi han participat Agustí Carles, David Minoves, Vicent Partal, Miquel Riera, Isabel Llauger, Òscar Palau i Daniel Turp

  • VÍDEO: epatv. epatv
  • VÍDEO: epatv. epatv

L’advocat fundador i membre de la plataforma Drets, Agustí Carles, ha estat a la taula de L’illa de Robinson d’avui.

Agustí Carles ha explicat el protocol d’actuació per a ciutadans que siguin requerits per la policia. Aquest protocol l’han elaborat des de l’associació.

La primera part del programa també ha servit per comentar les últimes i rellevants declaracions de Jean-Claude Juncker, i les darreres notícies entorn el referèndum i el xoc amb l’estat Espanyol.

El programa d’avui també ha inclòs una untrevista a Daniel Turp, professor de Dret Internacional a la Universitat de Mont-real, que aquesta tarda ha presentat a Barcelona un informe sobre el procés d’autodeterminació de Catalunya.

Des del plató d’El Punt Avui Televisió, també s’ha seguit l’inici de la campanya del referèndum, que començava avui a les 8 de la tarda a Tarragona. El periodista d’El Punt Avui, Òscar Palau, ha explicat l’ambient previ a l’acte, per via telefònica.

La segona part de L’illa, David Minoves ha explicat la campanya #Votaxmi, i Miquel Riera, el suplement Cultura que sortirà aquest diumenge amb el diari.

Tot plegat, comentat des de la taula també amb Vicent Partal, director de Vilaweb, i Isabel Llauger, filòloga i experta en comunicació i relacions institucionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia