Comunicació

L’illa de Robinson

del Punt Avui Televisió

La intervenció dels comptes de la Generalitat a ’L’illa’ d’aquest dilluns

A la taula hi haurà Ada Llorens, Vicent Partal, Mònica Morros, Eva Arderiu i Jordi Grau

El cap de setmana ha estat intens. Divendres, l’executiu espanyol va posar en marxa de manera encoberta l’article 155. Montoro, el Ministre d’Hisenda, va explicar que engegarà un mecanisme “innovador” que implicarà la intervenció de les finances catalanes, reduint el marge de maniobra econòmic de l’executiu català.

Dissabte al matí, més de 700 alcaldes van plantar cara a la fiscalia i van refermar el seu compromís per fer possible el dret a vot l’1-O.

Aquest cap de setmana també, s’han escoltat les primeres mostres de suport de l’estat espanyol al referèndum. Centenars de madrilenys van desafiar el setge polític i judicial de l’acte de Madrid por el derecho a decidir, aquest diumenge. I dissabte, unes 30.000 persones es van manifestar a Bilbao, on es va llegir un comunicat pro dret a decidir i en suport a Catalunya.

Mentrestant, les Guàrdia Urbana de Catalunya, sota una ordre dubtosa del Fiscal, en plena campanya electoral pel referèndum, han impedit paradetes informatives, han confiscat cartells, i han evitat actes de campanya. A més de les visites de la Guàrdia Civil a impremtes i diaris.

Tot plegat, i a l’espera de l’actualitat diària, són temes que es tractaran a L’illa de Robinson d’avui. A la taula hi haurà Ada Llorens, Vicent Partal, Mònica Morros, Eva Arderiu i Jordi Grau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia