Comunicació

el punt avui tv

l’actualitat esportiva de la setmana en anglès

Parlem de futbol amb Barney Griffiths

James McKinnel, Marc Reklau i Jordi Serra analitzen l’actualitat esportiva de la setmana a The Week in Football, amb Barney Griffiths

El programa s’emet dins l’espai ’L’Hora d’Anglès’, a les cinc de la tarda a El Punt Avui TV

James McKinnel, Marc Reklau i Jordi Serra analitzen aquest dimarts amb Barney Griffiths a L’Hora d’Anglès què ha passat i el que ha de passar aquests dies en el món del futbol.

El Barça passa un moment difícil després del cop que ha suposat la recent lesió de Dembélé. A més, la moció de censura contra Bartomeu ja summa una quantitat considerable de firmes.

El Girona tampoc està d’enhorabona, sobretot després de perdre 1 a 0 contra el Sevilla. Una setmana més els resultats de La Lliga varien i els clubs s’adapten als resultats i canvis de guió.

I més enllà de les nostres fronteres, la Premier League també segueix el seu curs. Destaca el 0-6 que el Manchester City va aconseguir al camp del Watforfd.

Per últim, aquesta setmana farem un repàs a la Bundesliga. No us perdeu The Week in Football aquest dimarts partir de les 17.00 hores a L’Hora d’Anglès d’El Punt Avui TV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia