Comunicació

taula d’anàlisi

del punt avui televisió

’L’illa’ d’avui dilluns encara la setmana del referèndum

Jordi Grau, Xavier Torrens, Carme Renedo, i també Vicent Partal, que recupera la secció de ’La Pissarreta’, seran al programa

La intervenció de les institucions catalanes ha arribat aquest cap de setmana al Mossos d’Esquadra. La Fiscalia Superior de Catalunya anunciava dissabte que entregava el coronel de la Guàrdia Civil, Pérez de los Cobos, a la coordinació de tots els cossos policials per “impedir” la celebració del referèndum de l’1-O. El conseller d’Interior, Joaquim Forn, no va acceptar la intervenció de la policia per part de l’Estat espanyol.

El cap de setmana també ha estat marcat per la mobilització al carrer. Els estudiants segueixen en mobilització permanent, i el diumenge al matí la Marató per la Democràcia va impregnar tot el territori català d’actes en favor del referèndum. A Barcelona es van repartir 1 milió de paperetes oficials.

Mentrestant, a Saragossa, Podemos feia l’assemblea de càrrecs electes per debatre la deriva “autoritària” de l’executiu de Rajoy a Catalunya. Malgrat això, l’acte va destacar-ne la presència de 400 “ultres” a l’exterior del recinte, per defensar la unitat d’Espanya. La presència d’aquests manifestants va fer que els participants a l’assemblea no poguessin sortir del recinte, perquè tampoc hi havia prou policies per contenir-los. Eren tots a Barcelona.

De tot plegat, i a l’espera dels esdeveniments d’avui, L’illa de Robinson analitzarà el primer dia de la setmana del referèndum. A la taula hi haurà Jordi Grau, Xavier Torrens, Carme Renedo, i també Vicent Partal, que recupera la secció de La Pissarreta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.