Comunicació

el punt avui tv

ens ho expliquen en anglès

Carolina Seglar: “La dansa no té edat ni gènere”

La professora directora de l’escola Jazz Cadaqués conversa amb Neil Stokes a l’espai ’Going Native’, a ’L’Hora d’Anglès’

Us oferim el resum i el vídeo de l’entrevista a El Punt Avui TV

  • VÍDEO: Carolina Seglar i Neil Stokes, a l'espai 'Going Native' d'aquest dilluns. El Punt Avui TV

Carolina Seglar, professora de dansa, ha passat aquest dilluns per The English Hour. Ho ha fet per parlar amb Neil Stokes, conductor de l’espai Going Native.

Carolina Seglar va entrar en contacte amb el món del ball de ben petita. Amb els anys, va aconseguir fer de la seva passió, una professió. Ho va fer a Cadaqués, poble on feia poc s’havia traslladat. Amb no més de vint alumnes i un local cedit per la Societat l’Amistat, va dirigir la que seria la primera de moltes classes.

Dues dècades després, té aproximadament 150 alumnes, dirigeix una mitja de quatre classes diàries i la seva escola es diu Jazz Cadaqués. Inicialment l’únic estil amb què treballava era el jazz, però ara ofereix als alumnes la possibilitat d’aprendre jazz, ballet, aeròbic i zumba.

Aquesta oferta fa que el ventall d’edats sigui molt variat. A més, com diu ella “la dansa no té edat ni gènere”. Tothom està convidat a gaudir de la dansa a l’escola Jazz Cadaqués.

“M’encanta ballar i crec que he aconseguit transmetre aquest missatge”. Per això any rere any l’escola ha anat creixent. I amb ella, els espectacles. Cada juny el pavelló del poble acull el musical fi de curs, i ja s’ha convertit en una cita obligatòria per molts cadaquesencs i amants de la dansa.

Aquest juny, per celebrar el 20è aniversari de l’escola, es va representar El Rei Lleó, una de les obres més esperades i que va aconseguir rècords en tots els sentits. L’èxit ha fet que l’escola repeteixi l’espectacle aquest 29 d’octubre al Teatre de Roses.

Recupera el vídeo de l’entrevista d’aquest dilluns a El Punt Avui TV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia