Comunicació

Aquest diumenge

amb el punt avui

El relat de 25 dies claus en què Catalunya ha defensat el referèndum

  • VÍDEO: Anunci promocional de la revista Presència d'aquest diumenge 1 d'octubre.. EPATV

Els catalans hem viscut uns dels setembres més convulsos de la nostra història, sotmesos a una pressió sense precedents per part del govern espanyol, exercida mitjançant la repressió policial, instrumentalitzada pel poder judicial. El govern espanyol, en aquests darrers 25 dies de setembre -des que el 6 de setembre es va aprovar la Llei del Referèndum al Parlament-, ha decretat l’estat d’excepció a Catalunya de manera encoberta, saltant-se la seva pròpia norma fonamental, la Carta Magna, que tant diuen voler protegir i que sembla inesmenable.

Presència recull aquest període que hem viscut a càmera ràpida en una edició per guardar per a la Història, que porta per títol 25 dies de setembre., el temps que les institucions catalanes han resistit estoicament l’escomesa espanyola. Avui, diumenge 1 d’octubre, no sens dificultat, els ciutadans i ciutadanes d’aquest país estem cridats a exercir un dret fonamental i prendre una decisió que marcarà el futur de tots els que hi vivim i, especialment, el de les generacions futures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia