Comunicació

Premi per al Life Pletera a la millor acció comunicativa

El Col·legi de Periodistes de Catalunya, en el marc dels Premis de Gabinets de Premsa l’ha premiat –‘ex aequo’ amb el de la Sagrada Família– per l’eficàcia de comunicació a través de l’art

El pla de comunicació per a la proposta d’intervencions artístiques al Life Pletera de l’Estartit Lloc, memòria i salicòrnies ha estat guardonada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya en la categoria Millor Acció Comunicativa, ex aequo amb el de la Sagrada Família, en el marc del Premis de Gabinets de Premsa. L’alcalde, Josep Maria Rufí, destaca que aquest premi és un “reconeixement a la sensibilitat per la natura, la cultura i l’art de Torroella de Montgrí”.

El pla ha estat presentat per l’expert i tècnic en comunicació institucional i corporativa Jordi Gamero. Els membres del jurat han ressaltat l’ambició i innovació de l’acció i l’eficient estratègia de comunicació a través de l’art contemporani.

Un dels eixos importants d’aquest pla de comunicació, segons explica Jordi Gamero, ha estat “la introducció de l’art contemporani com a eina de sensibilització i reflexió”. Per això, el 2016 es va posar en marxa aquest projecte de col·laboració artística, comissariada pel professor i crític d’art Martí Peran, per tal d’aportar “una visió complementària que enriqueixi la incidència del projecte i reforci alguns dels objectius relacionats amb l’apartat de difusió i sensibilització”. El col·lectiu Buit i El Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona també van engegar un cicle d’intervencions al mateix espai. Segons Gamero, s’ha treballat la visió artística com a eina per interpretar el procés de transformació “on el medi ambiente està totalment lligat amb l’espai social i humà”.

Els projectes

Les propostes són: Esteve Subirah. Forma 26 Pletera. Intervenció in situ. Paviment 15x6 metres; Joan Vinyes. Intervenció in situ. Instal·lació de columnes i barana recuperades; Isadora Willson. Miratges. Vídeo 40 minuts aquarel·les i edició de postals; Ivó Vinuesa. Human Nature. vídeo, i, finalment, Jordi Morell. La Pletera. Històries d’entretemps.

LA FRASE

El premi és un reconeixement a la sensibilitat per la natura, la cultura i l’art del municipi
Josep Maria Rufí
alcalde de torroella de montgrí


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia