Comunicació

L’illa de Robinson

d’el punt avui televisió

Pendents de l’Audiència Nacional, a ‘L’illa’ d’avui dijous

Lola Martínez, Gina Drieguéz, Joan Puig, Roger Heredia i Miquel Riera a la taula d’aquest dijous

Actualitat pendent dels jutjats de Madrid. A mesura avança el dia, es van sabent més coses sobre com evoluciona el procés judicial contra el govern de la Generalitat i part de la Mesa del Parlament.

Per una banda, el jutge del Tribunal Suprem ajorna al 9 de novembre les declaracions de Forcadell i dels membres sobiranistes de la Mesa del Parlament de Catalunya.

Per altra banda, el fiscal, a l’Audiencia Nacional de Madrid, demana presó incondicional sense fiança per a tot el govern cessat menys per a Santi Vila, que demana presó amb fiança.

La jutge Lamela ha d’acordar en les properes hores si actua d’acord a aquesta petició de la Fiscalia i també quines actuacions adopta respecte al president Puigdemont i la resta de conselleres que es troben a Brussel·les.

De tot plegat, i amb l’escenari de les eleccions al 21-D a l’horitzó proper, serà el tema d’anàlisi a L’illa de Robinson d’avui.

Serà a les 7 de la tarda amb Lola Martínez, Gina Drieguéz, Joan Puig, Roger Heredia i Miquel Riera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia