Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

La confecció de les llistes i la manifestació de dissabte a ’L’illa’ d’avui dilluns

Jaume Marfany, Xavier Torrens, Montse Castellà, Vicent Partal i Agustí Carles a la taula del programa

El carrer Marina va dur dissabte de la muntanya fins al mar el crit unànime de “Llibertat” per reclamar que tornin a casa els líders de les dues entitats sobiranistes i els deu consellers del govern empresonats.

El cap de setmana també ha estat marcat per la confecció de llistes electorals de cara al 21-D. L’intent de la llista d’electors segueix malgrat que Esquerra ja hagi presentat els seus primers noms a la llista i la CUP hagi decidit presentar-se d’una forma semblant al 27-S. El PDeCAT, doncs, busca l’equilibri per crear la llista del president.

Ahir es va saber que les bases de Barcelona en Comú aproven trencar el pacte amb el PSC a l’Ajuntament de Barcelona. Els socialistes han perdut 5 alcaldies i 12 pactes de govern.

Aquests seran els grans temes que tractarà el programa de L’illa de Robinson d’avui. A la taula del programa hi participaran Jaume Marfany, Xavier Torrens, Montse Castellà, Vicent Partal i Agustí Carles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia