Comunicació

l’illa de Robinson

d’el punt avui televisió

L’indult d’Iceta a ’L’illa de Robinson’ d’aquest dijous

Jenn Díaz i Elsa Artadi, entrevistades al programa

Agustí Carles, Anna Puig, Lluís Costa i Joan Puig al programa d’avui, que s’emet a les 19.00 hores a El Punt Avui Televisió

La Guàrdia Civil torna a escorcollar Unipost pel referèndum de l’1-O. Busquen dades sobre els suposats pagaments del govern per a l’enviament de cartes d’acord amb el cens electoral.

Miquel Iceta (PSC) ha anunciat en plena campanya electoral que demanarà l’indult als polítics sobiranistes que siguin condemnats si ell és el president. Aquesta proposta ha rebut resposta de tots els grups participants a la carrera electoral, i fins i tot, del mateix PSOE des de Madrid.

Aquestes dues primeres qüestions obriran el debat d’aquest dilluns a L’illa de Robinson (El Punt Avui, 19.00 hores i 21.30 hores en redifusió)A la taula hi haurà Agustí Carles, Anna Puig, Lluís Costa i Joan Puig.

A les entrevistes electorals d’avui hi haurà dos pesos pesants de la campanya per ERC i Junts per Catalunya. Serà, primer, l’escriptora Jenn Díaz, i a la part final la cap de campanya de la llista del president (JxCat), Elsa Artadi.

El programa també analitzarà les entrevistes que recull el diari d’aquest dijous a Carles Riera i a Lluís Puig, i la notícia de què només 332 empreses han formalitzat el canvi de seu fora de Catalunya.

Finalment, Arnau Figueras i Josep Torrens, de Cristians per la Independència, presentaran la campanya Hi faltes tu. Aquesta campanya conjunta amb El Punt Avui incentivarà enviar postals als presos polítics. Les postals, amb les adreces, es podran aconseguir diumenge al diari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia