Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

La sentència del cas Palau, a ’L’illa’ d’aquest dilluns

Vicent Partal, Xavier Torrens, Clara Sánchez-Castro, Teia Bastons i Santiago Espot, a la taula d’anàlisi d’aquest dilluns

El programa s’emet a les 19.00 hores a El Punt Avui TV (21.30 hores en redifusió)

La sentència del cas Palau ja és pública. S’ha condemnat a presó i a pagar milionàries multes a Fèlix Miller, Jordi Montull, Gemma Montull i Daniel Osàcar. La sentència també considera provat el finançament irregular de Convergència Democràtica de Catalunya.

Per analitzar la sentència, aquest dilluns s’asseuran a la taula de L’Illa de Robinson Vicent Partal, Xavier Torrens, Clara Sánchez-Castro, Teia Bastons i Santiago Espot. Des del plató de la redacció de Barcelona d’El Punt Avui, el periodista Jordi Panyella, que ha seguit el cas, comentarà la sentència.

El programa també tractarà els passos de l’independentisme abans d’iniciar la legislatura i constituir el Parlament, aquest dimecres.

Per acabar, Santiago Espot explicarà la condemna que li va dictar l’Audiència Nacional per la xiulada a l’himne espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia