Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui tv

Els ’nous republicans’avui dimecres a ’L’illa’

Ferran Espada, Joan Canadell, Teia Batons i Jordi Grau també analitzaran l’actualitat política

Els nous republicans, gent que no era independentista i s’hi ha tornat a causa dels últims esdeveniments a Catalunya, com l’1 d’octubre, seran a L’illa de Robinson d’avui. La Sandra Gómez, el Claudio Madrid i l’Àngels Castro s’asseuran a la taula vermella. Parlaran de les seves experiències personals. També hi serà present Joan Canadell, impulsor del col·lectiu. Plegats, preparen un llibre que recull les seves vivències explicades a Twitter.

El programa també farà anàlisi de l’actualitat. El tema principal del programa d’avu serà la declaració de Miriea Boya al Suprem i la judicialització del suprem.

L’exdiputada de la CUP ha declarat al Suprem que la declaració d’independència no era “simbòlica” i ha denunciat la violència de la policia. S’ha refermat amb el compromís polític i els acords del Parlament. Avui també, Junqueras ha al·legat al TC que la declaració d’independència no tenia valor jurídic.

A l’última part del programa, s’analitzaran els últims moviments al Congrés dels Diputats on Rufián ha retret a Rajoy l’acord entre Defensa i Educació i li reclama que deixi de dir que “on s’adoctrina” és a Catalunya.

A la taula d’actualitat hi haurà Ferran Espada, Joan Canadell, Teia Bastons i Jordi Grau.

Serà a partir de les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. Es pot tornar a veure a 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia