Comunicació

El Punt Avui TV

L'illa de Robinson

La relació entre el PDeCAT i JxCAT obriran el debat avui dijous a ’L’illa’

A la taula vermella d’avui hi haurà Miquel Riera, Germà Capdevila, Jordi Serrano i Anna Puig

S’analitzaran també les declaracions del fiscal general de l’Estat

La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, vol “un Govern estable dins de la legalitat”. Artadi, de Junts per Catalunya, respon Pascal: “El govern estable el desitja tothom”. La portaveu de JxCat explica que s’han reprès les negociacions amb ERC i que es treballa “intensament” per tirar el país endavant. El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo aplaudeix les declaracions de Marta Pascal i demana “traslladar-les a la realitat”.

Les declaracions del PDeCAT i Junts per Catalunya seran el principal tema de debat avui a l’illa de Robinson. Miquel Riera, Germà Capdevila, Jordi Serrano i Anna Puig seran a la taula.

També s’analitzarà les declaracions del nou fiscal general de l’Estat. Julián Sánchez Melgar adverteix que donarà una resposta “ferma” a qualsevol nou “menyspreu” de la Constitució a Catalunya. Assegura que el procés independentista és “un dels problemes més greus al que s’enfronta la nostra democràcia”.

Serà a partir de les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. Es podrà tornar a veure a 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia