Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

Agustí Alcoberro avui dimarts a ’L’illa de Robinson’

A la taula també hi haurà Jaume Marfany, Germà Capdevila, Manuel Cuyàs i Dolors Feliu

Agustí Alcoberro, vicepresident de l’ANC, serà entrevistat durant la primera part del programa d’avui a L’illa de Robinson. Parlarà sobre l’Assemblea General Ordinària de l’ANC que tindrà lloc diumenge 25 de febrer on es debatrà i aprovarà el full de ruta.

A més, Alcoberro compartirà taula amb Jaume Marfany, Germà Capdevila, Manuel Cuyàs i Dolors Feliu.

A banda de l’anàlisi de la situació de l’ANC, la taula tractarà altres temes: les declaracions al Suprem o la negociació per la investidura.

El jutge Pablo Llarena ha deixat Artur Mas i Neus Lloveras en llibertat sense mesures cautelars després de la declaració al tribunal. La dirigent de la CUP, Anna Gabriel, ha decidit quedar-se a Suïssa i no anar a declarar demà dimecres, ja que com ha dit, no tindria “un judici just”.

La Mesa ha proposat l’admissió a tràmit de la modificació de la llei de Presidència a l’espera d’un informe dels lletrats. El document dels serveis jurídics pretén abordar els efectes de la reforma respecte de la decisió del TC sobre la investidura.

Serà a partir de les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. Es podrà tornar a veure a partir de 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia