Comunicació

El Punt Avui TV

L'illa de Robinson

L’anàlisi de la repressió de l’estat avui dimecres a ’l’illa’

Lluc Salellas, Jaume Masferrer, Xavier Ginesta, Ferran Espada, Joaquim Nadal i Carme Renedo a la taula del programa d’avui

Les associacions de jutges han denunciat “ingerències polítiques” en el poder judicial, com ara l’anunci del judici contra independentistes. El cas de Catalunya ha revifat l’opinió crítica de la judicatura. L’Àgora Judicial és una d’aquestes associacions que s’ha sumat a la crítica. Avui a L’illa de Robinson hi haurà Jaume Masferrer, fundador d’aquesta associació.

El jutge Llarena ha dictat una ordre de detenció a l’Estat contra Anna Gabriel per no haver-se presentat al Suprem a declarar, però no ha emès una ordre a nivell internacional, tal com han demanat les acusacions. Al programa d’avui s’analitzarà aquest tema amb Lluc Salellas, regidor de l’Ajuntament de Girona i membre del secretariat de la CUP.

A la taula de debat d’avui també hi haurà Xavier Ginesta, Ferran Espada, Joaquim Nadal i Carme Renedo.

També s’analitzarà la retirada de l’obra sobre presos polítics a ARCO. La reunió, convocada d’urgència, s’ha celebrat aquest migdia a instàncies de l’Ajuntament de Madrid. El consistori diu que “no comparteix la decisió” de l’organisme, vol una rectificació i referma el seu compromís amb “la llibertat artística”.

Serà a partir de les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. Es pot tornar a veure a 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia