Comunicació

El Punt Avui TV

L'illa de Robinson

La repressió estatal centra el debat a ’L’illa de Robinson’ d’avui

Xavier Ginesta, Ferran Espada, Lluc Salellas, Carme Renedo, Jaume Masfarré i Quim Nadal a la taula d’avui

  • VÍDEO: Primera part de ’L’illa' d'aquest dimecres.. EPA TV
  • VÍDEO: Segona part de ’L’illa' d'aquest dimecres.. EPA TV

Les associacions de jutges denuncien “ingerències polítiques” en el poder judicial, com ara l’anunci del judici contra independentistes. Aquest cercle sospitós entre el govern espanyol, mitjans de comunicació i la justícia ha fet que el més de gener es constituiexi una nova associació de jutges: Ànima Judicial. Un dels seus impulsors, Jaume Masfarré, ha estata la taula de L’illa de Robinson d’avui. Ha explicat els motius de la seva creació i ha donat la seva opinió referent els darrers moviments judicials. En concret, ha analitzat els termes de sedició i rebel·lió.

A la taula també hi ha participat Lluc Salellas. El regidor de la CUP a l’Ajuntament de Girona i membre del secretariat nacional de la formació. Salellas ha estat citat a declarar el 25 d’abril als Jutjats de Santa Coloma de Farners per la participació en la vaga general del 8 de novembre. Se l’acusa d’un delicte de desordres públics per haver participat en els talls de carretera de l’AP-7 a Riudellots de la Selva.

Quim Nadal, Carme Renedo i Ferran Espada han completat la taula d’avui. El camí cap a la investidura ha completat els temes d’anàlisi d’aquesta edició del programa d’El Punt Avui Televisió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia