Comunicació

El Punt Avui TV

L'illa de Robinson

Les pensions i les eleccions de l’ANC avui dimecres a ’L’illa’

La periodista de successos d’El Punt Avui, Tura Soler, explicarà a la part final del programa les darreres notícies del crim de Susqueda

Jaume Marfany, Elvira Duran, Lluís Martínez i Joan Puig a la taula de debat d’avui

Rajoy no ha sortit del guió: farà “el que pugui” per millorar les pensions. Diu, que estan assegurades, si no es toquen les reformes que s’han anat fent, i si es crea ocupació. També ho condiciona amb l’aprovació dels comptes de l’Estat per a 2018. Jordi Salvador, d’ERC, ha recordat que els diners de les pensions són dels pensionistes, no de l’Estat, i ha demanat que si no es cobreixen amb l’IRPF, es paguin des dels Pressupostos Generals, i a fons perdut. El PDeCAT ha retret a Rajoy l’empobriment dels pensionistes.

Les pensions al congrés serà un dels temes principals de debat avui a L’illa de Robinson. La taula també analitzarà la reunió d’avui a Brussel·les de Junts per Catalunya. Puigdemont, ha convocat el seu grup a Brussel·les quest matí. Mentrestant, ERC pressiona perquè proposin un candidat alternatiu a Sànchez per fer un govern “efectiu”.

Un altre tema que tractarà el programa d’avui són les eleccions al Secretariat Nacional de l’ANC. Durant aquestes hores, els exclosos podran presentar al·legacions que creguin oportunes, segons informa l’entitat. Alcoberro considera que si Baños no podia ser candidat “és que estem fent alguna cosa molt malament”.

A la taula d’avui hi haurà Jaume Marfany, Elvira Duran, Lluís Martínez i Joan Puig.

Per acabar el programa, vindrà Tura Soler a parlar del crim de Susqueda.

Serà a partir de les 7 de la tarda a El Punt Avui Televisió. En diferit, a partir de 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia