Comunicació

El Punt Avui TV

L'illa de Robinson

’L’illa’ debat sobre les pensions i les eleccions de l’ANC

La periodista de successos d’El Punt Avui, Tura Soler, ha fet una retrospectiva de les notícies del crim de Susqueda

Jaume Marfany, Elvira Duran, Lluís Martínez i Joan Puig a la taula d’avui

  • VÍDEO: Primera part de ’L’illa’ d'aquest dimecres.. EPA TV
  • VÍDEO: Segona part de ’L’illa’ d'aquest dimecres.. EPA TV

El Congrés dels Diputats ha viscut avui un ple dedicat al debat sobre el futur de les pensions. Les declaracions més destacades del debat, i de la sessió de control al govern posterior, ha obert el debat avui a L’illa de Robinson.

El programa també ha tractat el conflicte obert referent a les eleccions de l’Assemblea Nacional Catalana, on s’han exclòs candidats per incomplir el reglament. Precisament, el programa comptava avui amb la presència del tertulià habitual, Jaume Marfany, que va ser vicepresident de l’ANC durant 3 anys.

A la taula també hi ha participat Joan Puig, Elvira Duran i Lluís Martínez.

Referent a la investidura, el programa ha escoltat les declaracions del portaveu de Junts per Catalunya des de Bèlgica. Avui, el grup parlamentari s’ha reunit a Brussel·les. Mantenen Jordi Sànchez com a candidat però no descarten unes noves eleccions.

Per acabar el programa, la periodista de successos d’El Punt Avui, Tura Soler, ha entrat a la taula vermella per fer una retrospectiva del cas de susqueda, on dos joves van ser assassinats a l’agost i ara hi ha un possible assassí empresonat. Els Mossos d’Esquadra estan buscant les proves per incriminar-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.