Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

L’ofensiva a Ginebra obre el debat a ’L’illa de Robinson’

Xevi Sala, Magda Gregori, Jaume Marfany, Carles Ribera i Xavier Torrens a la taula vermella d’avui

  • VÍDEO: illa. illa
  • VÍDEO: illa. illa

La situació que viu Catalunya protagonitza aquests dies a Ginebra diverses activitats paral·leles al 37è Consell de Drets Humans de les Nacions Unides. Ahir el president Puigdemont va reivindicar en una taula rodona la seva legitimitat com a president i va denunciar el substrat franquista que roman a l’estat espanyol. Avui hi ha hagut el debat La regressió dels drets humans a Espanya, amb la participació, entre d’altres del jutge emèrit del Tribunal Suprem José Antonio Martín Pallín o la dona de Joaquim Forn, Laura Masvidal. I demà dimarts, la consellera Meritxell Serret i la parella de Jordi Cuixart, Txell Bonet, explicaran la seva experiència en una nova taula titulada Vulneracions de drets fonamentals a la Unió Europea: el cas català.

L’ofensiva del procés català a Ginebra ha obert el debat avui a L’illa de Robinson. La tertúlia d’El Punt Avui també ha analitzat el camí cap a la investidura, amb l’esperança que aquesta setmana “passin coses importants”, com ha dit el portaveu d’ERC, Sergi Sabrià.

La segona part del programa s’ha abordat el nou rumb que agafarà l’Assemblea Nacional Catalana després de les eleccions al secretariat nacional de dissabte. Elisenda Paluzie, que va ser la més votada amb molta diferència, ha entrat via telefònica al programa. Ara els 77 secretaris hauran d’escollir el proper cap de setmana el nou president o presidenta de l’entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia