Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

‘Us volem a casa’, els processaments i els joves d’Altsasu a ‘L’illa’ d’avui dilluns

Jaume Marfany, Elvira Duran, Roger Heredia i Cristina Simon a la taula d’avui

Clam de llibertat. Centenars de milers de ciutadans van tenyir de groc ahir Barcelona per reclamar la llibertat dels presos i exiliats polítics i la fi de la repressió de l’Estat a Catalunya.

El suprem comunica el processament a Junqueras i els Jordis. Avui el jutge del Tribunal Suprem els ha citat per comunicar-los els delictes que se’ls imputa. Junqueras, que només ha respost les preguntes al seu lletrat, ha defensat el dret a l’autodeterminació i ha assegurat que no s’ha destinat “ni un cèntim” per a l’1-O i que no van “tolerar ni promoure” cap acció violenta.

L’Audiència Nacional també processa. La jutgessa Lamela ha comunicat a Trapero, Lapalana, Soler i Puig la interlocutòria del seu processament per suposats delictes de sedició pels fets dels dies 20 i 21 de setembre i per l’operatiu de l’1-O. El procediment ha durat poc menys de 30 minuts.

Comença el judici dels joves d’Altsasu. A la mateixa Audiència Nacional espanyola ha començat avui el judici als 8 joves d’Altsasu, acusats de terrorisme i amb penes de fins a 50 anys de presó, per una baralla de bar. 3 dels encausats ja fa més de 500 dies que estan en presó provisional. Dissabte es va viure una manifestació multitudinària pels carrers de Pamplona reclamant justícia pels encausats.

Aquests quatre temes, i a l’espera de les declaracions i reaccions polítiques d’avui davant la investidura, seran objectes de debat a L’illa de Robinson d’avui. A la taula d’avui hi haurà Jaume Marfany, Elvira Duran, Roger Heredia i Cristina Simon.

El programa es pot veure en directe a les 7 de la tarda a El Punt Avui televisió i en reemissió a 2/4 de 10 de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia