Comunicació

comunicació

Desapareix vestuari de RTVE valorat en 4 milio

El sindicat de CCOO de RTVE denuncia la “pèrdua milionària i de memòria col·lectiva” que ha suposat la desaparició del vestuari que s’allotjava als Estudis de Color de Prado del Rey (Madrid), valorat en uns 4 milions d’euros. Entre les peces desaparegudes hi havia roba de dissenyadors com ara Armani, Loewe i Adolfo Domínguez, i vestits que havia lluït l’actual reina, Letizia Ortiz, durant la seva etapa com a presentadora del Telediario. Fins i tot es troba a faltar la disfressa d’Espinete, de Barrio Sesamo, l’absència de la qual va provocar una singular piulada de la Policía Nacional: “Tenemos los pelos de punta... ¡¡¡Movilizamos ahora mismo a nuestro CSI??!!! Espinete no puede desaparecer...”

L’única explicació de la direcció de RTVE ha estat que una empresa de gestió de residus ha catalogat aquestes peces de roba, pel seu contacte amb l’amiant que afecta les instal·lacions, com a “materials contaminats no recuperables”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia