Comunicació

Televisió de Girona estrena cinc programes

Aquest mes Televisió de Girona ampliarà i millorarà la seva programació amb l’estrena de cinc nous programes. Avui comença On em portes? (21.30 h), un programa d’entrevistes poc convencional perquè està enregistrat dins un taxi. La presentadora, Georgina Arnau, mostrarà la cara més propera dels convidats mentre recorren diferents espais de la ciutat de Girona. Aquest divendres a les 21.30 h s’estrenarà Virals, amb Rosó Feliu com a presentadora. El programa d’entreteniment buscarà els vídeos més divertits i impactants que corren per internet.

El dissabte 12 de maig a les 22.00 h torna a Televisió de Girona el popular programa concurs Pica Lletres, en què participen alumnes de tercer d’ESO d’arreu de les comarques gironines. El programa té la voluntat d’entretenir, fomentar i promoure l’ús de la llengua catalana a través de diverses proves lingüístiques.

El dimecres 16 de maig (21.30 h) començarà El 7 ciències, presentat per Mar Coll. Aquest programa divulgatiu vol mostrar els diferents àmbits de la ciència i acostar-la al públic en general.

També cal destacar que durant Girona Temps de Flors, del 12 al 20 de maig, hi haurà una programació especial. S’oferiran diversos programes que descobriran els diferents espais decorats amb motiu de la mostra floral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia