«Ànima», Mireia Portas, Lluís Homar i el 3/ 24, entre els guardonats als Zapping

Teleespectadors Associats de Catalunya va celebrar ahir la quinzena edició dels premis Zapping, una gala amb premis molt repartits (Tele 5 va ser l'única gran cadena sense) que TVE a Catalunya emetrà dissabte.

Informació i cultura.

Ànima es va endur el guardó en l'apartat cultura, divulgatiu o documental i Españoles en el mundo, en actualitat informativa, reportatges i entrevistes.

Entreteniment i esports.

Va guanyar com espai d'entreteniment o concurs Password, i com a esportiu, Minuto y resultado.

Ficció.

Mireia Portas (Polònia) i Lluís Homar (23-F: el dia més difícil del rei) van guanyar els premis d'actuació. La chica de ayer va ser considerada la millor sèrie.

Altres categories.

María Escario va ser premiada com a presentadora; el 3/24, com a canal de TDT, i Luz verde, com a sèrie d'animació. L'anunci premiat, el de Coca-Cola.

Televisió local.

Els premis locals van ser en l'apartat divulgatiu o cultural per a Enderrock TV, de Comunicàlia, i el d'actualitat informativa, entrevistes i reportatges, per a Fem números, de Badalona TV.

Especials.

El premi Valors va recaure en Casal Rock i el dels grups d'anàlisi, en Sacaluenga. També hi va haver un premi especial per a TVE a Catalunya amb motiu dels 50 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.