Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

La relació dels governs a ‘L’illa de Robinson’

Anna Arqué, Magda Gregori, Jordi Grau, Xevi Sala i Germà Capdevila a la taula d’avui

  • VÍDEO: L'Illa de Robinson de l'11 de juny 2018. EPA

En una entrevista publicada ahir a El Punt Avui, el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda Pere Aragonès, es mostrava molt escèptic davant el nou govern socialista i afirmava que no li genera gaire confiança. Reclamava una negociació bilateral amb la Moncloa. Avui, en una entrevista a Catalunya Ràdio, Oriol Junqueras comentava que Pedro Sánchez pot triar fer canvis superficials com Zapatero o arriscar-se i ser un estadista.

L’illa de Robinson d’avui ha analitzat si hi ha algun tipus de recorregut en la relació entre el govern català i l’espanyol, que segueixen preparant el terreny pel diàleg.

Mentrestant, des de Madrid, ahir va parlar el ministre d’afers exteriors Josep Borrell, considerant que a Catalunya s’està al límit de l’enfrontament civil. Unes declaracions molt criticades entre d’altres pel president de la Generalitat Quim Torra, que considera d’una irresponsabilitat inaudita.

A la taula d’avui hi ha participat Anna Arqué, Magda Gregori, Jordi Grau, Xevi Sala i Germà Capdevila.

El programa d’anàlisi política d’El Punt Avui Televisió també ha valorat el nou cop judicial al Partit Popular. L’Audiència Nacional acredita que el partit de Francisco Camps va finançar il·legalment tres campanyes electorals els anys 2007 i 2008. Ho diu la sentència que afecta les peces separades de la trama ’Gürtel’ a València i que condemna a 18 dels 20 acusats.

Una notícia que ha arribat tot just quan Mariano Rajoy anunciava que el Congrés Extraordinari per escollir el nou president de la formació se celebrarà els dies 20 i 21 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia